Om Vesle My

Jeg startet opp Vesle My i 2016, mens jeg var i barselpermisjon med mitt andre barn. Jeg begynte med å sy klær til barna mine og senere for salg, og startet med perler kort tid etter.

 

Etter hvert ble det klart for meg at det var mangelfullt med informasjon om sikkerheten og lovpålagte krav rundt disse produktene, og at jeg selv måtte innhente den nødvendige informasjonen. Jeg jobbet med dette i to år, inkludert å spre informasjonen om det jeg oppdaget underveis videre til andre hobbyprodusenter.

 

Jeg lette meg frem til et selskap som kunne laboratorie-teste produktene. Det første jeg fikk godkjent, var en enkel bitering. Smokkesnoren min ble ikke godkjent, til min store skuffelse. Det synliggjorde for meg selv hvor vanskelig det er å finne gode materialer. Den andre og tredje smokkesnoren min feilet også, også disse på grunn av at materialene ikke var gode nok. Til slutt hadde jeg endelig fått gode nok materialkunnskaper til at smokkesnorene min fikk bestått, og i dag har jeg fått godkjent en lang rekke smokkelenker og biteleker, og jeg holder kurs for andre hobbyprodusenter for å formidler kunnskapene mine videre.