top of page

Fargevalg til perlede produkter

Her finner du informasjon om perlene som kan brukes til alle perleprodukter.

Perlefarger

Her er en oversikt over alle fargene jeg prøver å ha på lager til enhver tid. Av og til går jeg tom for noe - bestillingstid for de vanligste perlene er på bare noen dager.

 

Perler(2).png
Perler(4).png
Perler(3).png
silikonperler.png

Tråd, klips, smokkeadapter og ende-perle

IMG_20210830_132936.jpg
IMG_20210830_133040.jpg

Du kan velge mellom rosa, gyllen, grå og sort tråd. Jeg kan bestille hvit også, men hvite tråder har en tendens til å bli fort mindre hvite.

Du har valget mellom to ulike måter å feste smokken til smokkesnore på - enten via en løkke, eller via et adapter (smokkering). Løkke-varianten passer alle smokker, mens varianten med smokkering passer til MAM-type smokker og kan også brukes på smokker med hank. Smokkesnor med smokkering kan kun være 18 cm lang, mens den med løkke kan være inntil 22 cm lang. Dette er regulert i loven og skal hindre kvelningsfare.

Jeg anbefaler å bestille med løkke.

IMG_20210830_131059.jpg
IMG_20210830_133152.jpg

For klipsen på smokkesnoren kan du velge mellom silikon og metall. Silikonklipsene er i fargene svart, lyserosa, grå, lyseblå og mørk gulbrun (flere farger kan bestilles inn). Metallklipsene er i fargene gull, rosegull, mørk sølv og sølv.

Den siste perlen på smokkesnoren før løkken eller adapteret er en spesiell sikkerhetsperle. Den finnes i silikon i fargene hvit, gulbrun, burgunder, mellomgrå, mørk grå og svart. Alternativt kan du velge en flat metallperle i en av fargene gull, rosegull, mørk sølv eller sølv.

bottom of page