Produktetiketter, informasjonskort og gavelapper

For deg som syr, strikker eller hekler

Har du fundert over hvordan du få produktene dine til å skille seg ut i mengden av håndlagde produkter? Har du tenkt over at etiketter gir håndlagde produkter det lille ekstra og får det til å se ordenlig ferdig og profesjonelt ut? Perfekt for messer, i butikker, bildetaking eller rett og slett for å merke produktene dine før salg.

 

Send gjerne forslag til nye etiketter på chatten her på siden eller til laget.av.veslemy@gmail.com.

Gjelder alle etiketter: kun for privat bruk og bruk i liten skala i din egen bedrift. Kontakt meg dersom du vil selge etikettene til dine kunder. 

Vil du ha egen logo eller eget merke på etiketten? Send en e-post til laget.av.veslemy@gmail.com med navnet på etiketten du vil tilpasse, logoen din eller merkenavnet ditt og eventuelt andre instruksjoner. Prisen per tilpasning er 195,- og jeg sender deg en faktura når vi er enige om designet. Du får så tilsendt en tilsvarende PDF som beskrevet i produktbeskrivelsen, men med din egne tilpasninger.

Dette er digitale etiketter og kort, som du enkelt skriver ut hjemme. Hvis du vil ha tilsendt fysiske kort eller etiketter, gå hit.