top of page

Du kan velge blant et hav av skjønne stoffer!

Les hvordan her

Kort versjon

Finn et stoff du liker (jersey, French Terry, merinoull, bambus(viskose), tencel) i en av disse butikkene:

Bestill det du ønsker her i min butikk, skriv inn en lenke til stoffet du vil ha i kommentarfeltet, eventuelt bare skriv hva stoffet heter og hvilken butikk det er i.

Lang versjon

Jeg har et veldig begrenset lager med stoff, fordi det koster jo en del å kjøpe inn og faren er stor for at det bare blir liggende i skapet som en såkalt "hyllevarmer". Spesielt klær til større barn og voksne krever, ikke overraskende, større mengder stoff. Men nå skal jeg forklare hvordan du kan få tilgang til et hav av stoffer! OBS! Det er mulig du kan oppleve vanskeligheter med å bestemme deg, og jeg frasier meg alt ansvar dersom du plutselig ser at det har gått lang, lang tid mens du har drømt deg bort i nydelige stoffer.

La oss ta det punktvis (se litt lenger nede for jerseykjole med sving):

 1. Finn et stoff - se lenger nede på siden.

 2. Send meg en melding

 3. Vi avtaler videre derfra. Frakt fra butikken til meg kommer i tillegg på prisen (frakta varierer, men du kan se det i kassa i butikkene jeg lister litt senere) men alt det avtaler vi selvsagt før jeg begynner å sy.

 4. Når jeg har sydd ferdig, sender jeg deg en faktura på beløpet vi avtalte. Du kan Vippse eller overføre til bankkontoen min. NB! Merk at leveringstiden blir betydelig lenger - nettbutikkene jeg har listet opp er lynraske til å sende, men det tar jo noen dager i posten ofte, og så vasker jeg stoffene før jeg syr slik at de er ferdig krympet og klare til bruk.

Dersom du skal finne stoff til jerseykjole med sving, så gjør du følgende:

 1. Finn et stoff - se lenger nede på siden. Sjekk at det er nok på lager i stoffbutikken.

 2. Legg inn en lenke i kommentarfeltet

Stofftyper du skal se etter:

 • Jersey (elastisk bomull, 30/40 grader vask)

 • French Terry (elastisk bomull, litt tykkere med mini-løkker på baksiden av stoffet, 30/40 grader vask)

 • Merinoull (mulesingfri, elastisk ull)

 • Tencel (jersey eller french terry - les mer om tencel her)

 • Bambus/bambusjersey (av bambusviskose, hos kreativshop)

Merk at noen stoffer er såkalte lisensstoffer - da er det ikke lov for meg å kjøpe inn stoff og selge plagg av det. Det står på siden og gjelder stort sett alle stoffer med kjente figurer. 

Vanlige spørsmål: FAQ
bottom of page