top of page

Vanlige spørsmål

Er bitelekene, smokkesnorene, vognlenkene og ammesmykkene trygge for baby?

Det er de så absolutt! Mine biteringer og smokkesnorer er mekanisk og fysisk testet på et uavhengig laboratorium gjennom ALS Laboratory Group Norway AS. Dette er for å sikre at mine produkter oppfyller kravene i loven. Kjemisk sett er produktene også helt trygge, da jeg har valgt ut og sjekket mine leverandører nøye. Smokkesnorer, biteleker, vognlenker og ammesmykker/bæresmykker i denne butikken oppfyller kravene i EN71-3 (migrasjon av visse grunnstoffer), EN71-12 (N-nitrosaminer og N-nitrosamindannende stoffer) og REACH-forskriften og er derfor beviselig fra for skadelige stoffer, inkludert BPA og tungmetaller.

Mine produsenter av silikonprodukter er i Kina, som faktsik er det eneste stedet man får produsert silikonprodukter, men merk at ikke alle kinesiske produkter er laget i samme ånd - kun noen er trygge å bruke. Derfor er det ekstremt viktig å aldri ukritisk fra utlandet (ebay, aliexpress, ...).

Kan jeg få spesiallaget produkter, i f.eks. andre farger?

Det kan du! Send meg en melding her på siden eller på e-post laget.av.veslemy@gmail.com så hjelper jeg deg videre.

Har jeg angrerett?

Ja, med visse unntak. Vi forholder oss (selvsagt) til angrerettsloven, og du har 14 dagers angrerett (bare send en e-post innen 14 dager og informer om at du angrer), unntatt dersom produktet er spesiallaget ut fra dine valg (f.eks. produkter med navn eller produkter som ikke er i standard-sortimentet). Les mer her.

Du må selv betale returfrakten, og du bærer risikoen for varen til jeg har mottatt den (dvs. at dersom den ikke er pakket godt og går i stykker eller forsvinner i posten, så er det ditt ansvar - derfor kan det være lurt å bruke sporing/forsikring på pakken).

For å benytte deg av angreretten, kan du sende meg en e-post på laget.av.veslemy@gmail.com og bare fortelle at du angrer på kjøpet. Du kan eventuelt benytte deg av angrettsskjemaet hvis du ønsker det.

Hvordan skiller smokkesnorene, bitelekene, vognlenkene og ammesmykkene fra Vesle My seg ut fra andre produkter på markedet?

Dessverre så er det sånn at de aller fleste hobbyprodusentene (og jammen også noen av de store) ikke er klar over regelverket rundt disse produktene. Dermed er produktene både ulovlige og utrygge. En del "norske" merker får også sine "håndlagde" smokkesnorer og biteleker laget i Kina (der hvor alle silikonprodukter produseres).

Hva er leveringstiden?

Det kommer litt an på hva du bestiller - hvis du for eksempel bestiller 15 babybukser, så tar det nok litt tid, for jeg syr de etter hvert som bestillingene kommer inn, men stort sett kan jeg få sydd det opp i løpet av et par-tre virkedager maksimalt. Kontakt meg gjerne hvis du vil bestille noe som haster, eller du bare må vite litt mer eksakt hvor lang leveringstid det er :)

Vanlige spørsmål: FAQ
bottom of page