Online sikkerhetskurs - smokkesnorer og biteleker

Alt du trenger å vite for selge trygge og lovlige biteleker og smokkesnorer

Denne siden er for deg som lager og selger biteleker og/eller smokkesnorer. Jeg vet hvor viktig det er for deg at dine produkter garantert er trygge for de små, og hvor vanskelig det er å finne ut hva slags krav som egentlig stilles til denne typen produkter, når man er hobbyprodusent.

Jeg har lang erfaring med norske forskrifter, laboratorietesting, og ikke minst med å hjelpe andre hobbyprodusenter med å forstå hvordan man skal lage trygge og lovlige produkter.

Undervisning

Du kan velge mellom to ulike typer pakker:
 

 1. Basic: Kursene består av en rekke forhåndsinnspilte videoer, med presentasjoner og demonstrasjoner av ulike prinsipper innen smokkesnor- og biteleke-testing. Du kan spørre meg om alt du lurer på i løpet av de 3 månedene du har tilgang til kurset. 

 2. Extended: Privat gjennomgang av kurset (online, eller hos meg i Horten (kaffe/te inkludert :D )), du kan spørre om alt du vil både på gjennomgangen og i 3 måneder etter, vi tar en gjennomgang av produktene du lager, og du får tilgang til alt på basic-modulen.
   

På videoene her kan du se en gratis introduksjon til de to kursene.  Du får se hvilke typer smokkesnorer og biteleker du lærer og, og hvordan du faktisk sparer penger når du tar kursene. 

Ressurser

Du får tilgang til nyttige lenker, en mal til e-post til lab for å be om testing, og mitt forslag til nødendig informasjon til forbruker (som er godkjent av lab-en).

Jeg er her for deg

Når du tar kurs, kan du stille meg spørsmål, på telefon, e-post, på Facebook eller på Instagram. Faktisk så oppfordrer jeg deg på det sterkeste til å spørre om akkurat det du lurer på - du kan gå ut fra at jeg blir hoppende glad hvis du har et spørsmål til meg :) Jeg er her for å hjelpe deg. Vi kan utveksle e-post, chatte eller snakkes, alt etter hva du foretrekker.

Har du spørsmål i forkant av kurset, kontakt meg på en av følgende måter:

Hvor finner jeg videoene?

Her på siden, bak en betalingsmur. Betal, pass på at du er logget inn og gå til menyen "For hobbyprodusenten" og klikk deg inn på "smokkesnorkurs (medlemsside)" eller bitelekekurs (medlemsside) (eller bare klikk på lenken her).

Betaling

Ett basic-kurs koster 399,- og gir deg tilgang til alt kursinnholdet i 3 måneder.

 

I løpet av de 3 månedene du har tilgang til kurssidene kan du se alle videoene så mange ganger du vil, og du kan spørre meg om absolutt alt du lurer på på e-post/chat/SMS/video-samtale/...

Sikkerhetskurs - grunnleggende sikkerhet og norsk lov

 • Bitering Basic

  399kr
  Gyldig i 3 måneder
  • Videoundervisning, som du ser når det passer deg
  • Spør meg om alt du lurer på i 3 måneder
 • Smokkesnor Basic

  399kr
  Gyldig i 3 måneder
  • Videoundervisning, som du ser når det passer deg
  • Spør meg om alt du lurer på i 3 måneder