top of page

En kreativ nødvendighet

Vesle My tilbyr en rekke varierte produkter som ikke nødvendigvis ser ut til å henge sammen.  Det begynner som en kriblende følelse et sted bak i hjernen - en idé formes umerkelig før den slår ned i mitt bevisste selv som et fargesprakende fyrverkeri. Hvem kan vel stå imot noe sånt! Ideen må selvsagt sjøsettes umiddelbart.

Vesle My nettbutikk

Nettbutikken min inneholder produktene som jeg lager selv. Den finner du på www.veslemy.no - den inneholder en rekke produkter til baby, spesielt perlede produkter som smokkesnorer, biteleker og vognlenker, men også klær. Til barn har jeg klær og småting som nøkkelringer og reflekslenker, og til voksne har jeg klær, scrunchier, tøybind, nøkkelringer, og en god del mer.

Vesle My_edited.png

Print on demand

Etter at jeg fant tegnegleden, har jeg begynt å designe produkter som produseres og trykkes et annet sted, og sendes rett hjem til deg når du bestiller. Ganske så miljøvennlig, siden det ikke lages før noen er interessert - smart!

hvit-spokelseskopp.jpg

Etiketter

Jeg syns det er hyggelig (og praktisk!) å merke mine produkter med fine etiketter, så derfor tilbyr jeg etiketter til mine kunder også. Både fysiske tilsendt i posten og digitale nedlastbare. Perfekt for deg som syr, strikker eller hekler. Du finner alle etikettene mine på veslemy.no/etiketter

IMG_20211105_153147(1).jpg

Fantasitorget

Fantasitorget er en markedsplass jeg har laget der andre håndarbeidsentusiaster kan selge sine flotte produkter. Den ble lansert i januar 2022 og er en markedsplass i stadig vekst. Velkommen som kunde eller ny butikk!

Fantasitorget(4).png
bottom of page