top of page

En kreativ nødvendighet

Vesle My tilbyr en rekke varierte produkter som ikke nødvendigvis ser ut til å henge sammen.  Det begynner som en kriblende følelse et sted bak i hjernen - en idé formes umerkelig før den slår ned i mitt bevisste selv som et fargesprakende fyrverkeri. Hvem kan vel stå imot noe sånt! Ideen må selvsagt sjøsettes umiddelbart.

Vesle My nettbutikk

Nettbutikken min inneholder produktene som jeg lager selv. Den finner du på www.veslemy.no - den inneholder en rekke produkter til baby, spesielt perlede produkter som smokkesnorer, biteleker og vognlenker, men også klær. Til barn har jeg klær og småting som nøkkelringerog reflekslenker, og til voksne har jeg klær, scrunchier, tøybind, nøkkelringer, og en god del mer.

Vesle My_edited.png

Sikkerhetskurs

Jeg er lidenskapelig opptatt av å lage trygge perleprodukter som oppfyller norsk lov, og jeg deler veldig gjerne kunnskapen min med deg. Jeg har lang erfaring med lab-testing og har også jobbet som sikkerhetsekspert for Min Lille Hobby. Ta en titt på kursene jeg tilbyr ved å klikke her. Der vil du også finne et gratis kurs som omhandler ammesmykker (bæresmykker).

Working on Laptop

Etiketter

Jeg syns det er hyggelig (og praktisk!) å merke mine produkter med fine etiketter, så derfor tilbyr jeg etiketter til mine kunder også. Både fysiske tilsendt i posten og digitale nedlastbare. Perfekt for deg som syr, strikker eller hekler. Du finner alle etikettene mine på veslemy.no/etiketter

IMG_20211105_153147(1).jpg

Fantasitorget

Fantasitorget er en markedsplass jeg har laget der andre håndarbeidsentusiaster kan selge sine flotte produkter. Den ble lansert i januar 2022 og er en markedsplass i stadig vekst. Velkommen som kunde eller ny butikk!

Fantasitorget(4).png
bottom of page